7 de febr. 2009

crítica a l'exposició "Turisme, espais de ficció"

Barcelona és la ciutat perfecte per tractar el tema del turisme.

El recent Disseny Hub Barcelona podria ser el lloc perfecte per a l'exposició.
Actar la visió, Base el disseny, tot augurava una exposició ambciosa però alguna cosa ha fallat quan un ignorant en el turisme com jo vaig sortir pràcticament amb poc més del que ja sabia.

poc producte per tant pack. El contingut és escàs, els missatges genèrics i tous (semblen sortits del Departament de Turisme), i el ritme expositiu irregular. En el context del DHUB crec que els missatges haguéssin hagut de ser més més rics i dirigits a un públic més interessat, mentre que tenia el to de CaixaForum.

logística de costellada. L'exposició compta amb uns aparells audiovisuals espectaculars que donen a cada visitant, que en alguns punts prenen autonomia i competeixen amb l'espai expositiu, i que no queden justificats pel contingut. L'aparell llegeix codis RFID però no funcionava, i el personal es contradeia sobre si hi havia àudio o no. El dia que vaig visitar-la feien esperar 5 minuts per cada 4 persones que entraven, i vam haver de compartir un aparell entre dos segons ens van dir "per la gentada" que érem (20? 30?). . A 4,20€ l'entrada, francament…

un tema que podia donar molt de sí en un context ideal, una llàstima.
info sobre l'expo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada