23 d’oct. 2010

perquè fer una campanya si el teu producte es ven sol?


Si tens un producte exepcional no et cal una campanya amb arguments, perquè el public només necessita conèixer l'existència del producte i saber on es compra. Com que els bons tenen un interès clarament superior a la resta la previsió és que s'acabin en dos dies. La Vanguardia anuncia avui que l'inversor mitjà comprarà entre 30.000 i 40.000 euros, així de convençut està el públic objectiu. Per això la campanya per anunciar l'emissió de bons de la Generalitat em sembla prescindible. Amb la cobertura mediàtica n'hi havia prou amb un anunci solemne i potser una posada en escena mediàtica per assegurar quota al Telenotícies.
Seria un cas diferent si la motivació fos merament cívico-patriòtica, amb interès inferior a l'habitual. És el cas d'alguns productes de banca ètica com Oikocredit o Fiare, on els clients accepten renunciar a la màxima rendabilitat per compromís amb la causa. Llavors sí seria el moment de fer sonar la flauta emocional. I per cert, és que totes les campanyes les fa la mateixa agència bon-rotllista?

+ info: 
http://www.bonsdelageneralitat.cat/
http://elperiodico.cat/ca/noticias/politica/20101022/generalitat-publicita-els-seus-bons-apellant-seny-catala/print-551297.shtml

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada