6 de nov. 2010

1er concurs de naming personal: ia, un nom serif


Després de l'èxit de participació del concurs de naming convocat en aquest blog, el nom guanyador ha estat Ia. La pregunta que la gent fa quan els dius el nom és: una "i" i una "a"? Als amants del pot gran de confitura els sembla poc. 


Un nom serif
És veritat, Ia té un problema tipogràfic: En una tipografia de pal sec la "i" majúscula es confon amb la "l" minúscula. És per això que aquest nom implica un mínim manual d'identitat corporativa: cal d'escriure el nom amb una tipografia serif o egípcia.


Acompleix el brief
Atenció perquè al contrari del que passa amb els concursos sembla que hem aconseguit seguir el brief establert, tot un rècord! És modern, català (amb onomàstica i tot), original i simple. Hem sabut per boca de l'institu d'onomàstica de les Illes Balears que hi ha 60 persones a Catalunya amb aquest nom, per tant és poc usual però no inventat. Per altra banda és un nom minimal, una nom inabrebiable, i això en un país de Pepes i Vanes és una gran virtut.Gràcies a tots els que heu participat, en especial a l'aferrissada defensa del nom i la completa argumentació de Maria Bermúdez. Com veureu al seu blog el nom li encanta :) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada